FEP - Salg af specialfoder til silkeaber

Søg
Gå til indhold

Hoved menu

FEP

 

Foreningen Eksotiske Pattedyr (FEP) er foreningen for alle som holder eller har interesse for eksotiske pattedyr som bl.a. silkeaber og mange flere. Foreningen blev oprettet i 1988.
Foreningen afholder kurser, arrangere ture, udgiver medlemsblade med sidste nyt indenfor vores interesseområde m.m. Desuden får man som medlem, mulighed for at købe foder til billige medlemspriser.
Meld dig ind i FEP og lær at holde silkeaber og andre eksotiske dyr på den rigtige måde, til glæde for dyrene og dig, og blev del af vores netværk.

Medlemskab koster kun 250,- kr. + 49,- kr i indmelsesgebyr hvis du bor i Danmark. 325,- kr. + 59,- kr. i indmelsesgebyr hvis du bor i udlandet f.eks. Sverige og Norge, hvor vi også har medlemmer.

Læs mere på foreningens hjemmeside: www.eksotiskepattedyr.dk

Denne hjemmeside er lavet som en medlemservice for medlemmer af FEP, så det er nemt at købe specialfoder til silkeaber til gode medlems priser.
Medlems priserne er næsten kostpris. En lille overpris er dog nødvendig for at dække alle udgifter i forbindelse med salg.
Så godt som alle som handler her, er medlem af forening, eller bliver det når de handler første gang. Pengene er hurtigt sparet ind, når man køber foder.
Og det er da heller ingen hemmelighed, at vi ønsker folk melder sig ind i foreningen.

 
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu