Sovekasser - Salg af specialfoder til silkeaber

Søg
Gå til indhold

Hoved menu

Sovekasser
Sovekasser specielt designet af foreningen til silkeaber -

men kan også bruges til en lang række andre smådyr som bruger sovekasser
f.eks. til sugar glidere, tenric, dværgmangust, eksotiske gnavere som ørkenspringmus og egern


Sovekasser til silkeaber og andre smådyr.

Specielt designet til silkeaber af folk med lang erfaring i hold aber.
Vi har savnet en færdig kasse lavet specielt til silkeaber, som man kunne købe. Man kan naturligvis selv gå i gang med hammer og sav. Men det er jo ikke alle der evner eller har tid, til at bygge sine egne kasser.

Beskrivelse:


• Taget har et let fald så evt. tis/afføring ikke så let kan lægge sig der. Det kan nemlig give problemer med hårtab på især halerne.
• Kassen er ubehandlet og åndbar, hvilket giver det bedste indemiljø i kassen. Dog er taget udvendigt lakeret, for at lette rengøring og undgå at f.eks. tis trænger ned i træet.
• Kassen har skydelåge for indgangshullet. Så de let kan bruges til at fange aberne uden stress, som net fangst uundgåelig vil medføre. Lågen kan lukkes f.eks. halt til hvis man ønsker et mindre adgangshul til mindre dyr.
• Kasserne er bygget i krydsfiner, som er let og holdbar i mange år. En fuglekasse i samme materiale har nu hængt udendørs (ubehandlet) på 10. år. Den har naturligvis fået lidt patina, men fejler ellers intet.
• Kasserne er med hul til ophæng, eller med metalkrog.
• Taget kan fjernes hvis kassen skal rengøres indvendigt. To skruer til at sikre taget medfølger løst, hvis kassen bestilles sammen med foder. Så foder kan lægges i kassen.
• Kasserne er mærket (brændemærket) med foreningens logo og hjemmeside på lågen.Model 1 måler ca. 14 x 14 x 20 cm (vægt ca. 800 g) og er lavet til dværgsilkeaber. den kan fint bruges til et par eller en familie med flere unger.

Model 2 måler ca. 20 x 20 x 30 cm (vægt ca. 1600 g) og passer til f.eks. hvidøret silkeaber - op til max 8 dyr, og tamariner - op til max 6 dyr

Model 3 måler ca. 20 x 20 x 45 cm (vægt ca. 2300 g) og passer til store familier af hvidøret silkeaber og tamariner, hvor model 2 ikke er stor nok.
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu